Αδιανόητος διάλογος στη Βουλή πριν τις μπουνιές Φλώρου σε Γραμμένο

Αδιανόητος διάλογος στη Βουλή πριν τις μπουνιές Φλώρου σε Γραμμένο

Ένα πρωτοφανές συμβάν –για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα– εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της 24ης Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής και τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ, δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής εάν ο κ. Φλώρος έχει συλληφθεί με βάση το αυτόφωρο ή αν έχει διαφύγει.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Φλώρος ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου. Συμφωνα με τον Φλώρο ειπώθηκαν τα εξής:

Κ. Φλώρος: Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα γίνει με τον Βελόπουλο.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κ. Φλώρος : Άντε.

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Αμέσως μετά, οι δυο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση, κεφαλοκλείδωμα, γρονθοκόπημα, Ο βουλευτής αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο ιατρείο της Βουλής και θα μεταφερθεί στο Γ.Ν.Α.

Πηγή: newsbomb.gr